Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στην Ελληνική Λέσχη Βιβλίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στην Ελληνική Λέσχη Βιβλίου

σκίτσο άγιου ΒασίληΤο ’χουμε έθιμο! Ονειρεμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά 8-11 χρόνων, οργανώνει και φέτος η Λέσχη Βιβλίου μαζί με πολλά παιδιά, πολλή χαρά κι αγάπη. Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου από τις 4:30 - 7μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ν. Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας μικροί και μεγάλοι βιβλιόφιλοι

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσουν στους μικρούς φίλους, την αίσθηση της πνευματικής ανάτασης μαζί με αληθινά δώρα όπως αμεσότητα, ζεστασιά, αγάπη, ποιότητα που η σημερινή κοινωνία αδυνατεί να προσφέρει.Πάντα με τον ομαδάρχη τους, τα παιδιά παίρνουν μέρος σε ομαδικά, δημιουργικά παιχνίδια, ακολουθώντας το ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα της Λέσχης που ανταποκρίνεται σε θεμελιώδεις ανάγκες τους: κινητικότητα, έκφραση, εξατομίκευση, επικοινωνία, πρωτοβουλία, συμμετοχή, χαρά. Θ’ ακούσουν υπέροχο παραμύθι με συνοδεία μουσικής. Θα φύγουν με ζεστή καρδιά και δώρο ένα βιβλίο-αστέρι!

Δηλώσεις συμμετοχής παιδιών μελών και φίλων τους, στo τηλέφωνο της Λέσχης:

210 6463888 – 6937 283853


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.