Αρχική InfoBaby Τοκετός Χριστίνα Χριστοπούλου: Η φοιτήτρια Μαιευτικής που βοηθά τις έγκυες πρόσφυγες και μετανάστριες να γεννήσουν

Χριστίνα Χριστοπούλου: Η φοιτήτρια Μαιευτικής που βοηθά τις έγκυες πρόσφυγες και μετανάστριες να γεννήσουν

Η Χριστίνα Χριστοπούλου είναι φοιτήτρια στη Μαιευτική Σχολή της Αθήνας. Βρίσκεται εθελοντικά στον πρόχειρο καταυλισμό των προσφύγων στον Πειραιά και βοηθάει έγκυες προσφυγοπούλες να γεννήσουν, ενώ φροντίζει τα νεογέννητα. Η Χριστίνα κατάγεται από τα Γιουλέικα Αχαΐας. Βρίσκεται στην Αθήνα για τις σπουδές της. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας την εντόπισαν στον Πειραιά να χαρίζει απλόχερα την αγάπη της, τη φροντίδα και το χαμόγελό της στις γυναίκες που φέρνουν ζωή μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Η Χριστίνα όμως δεν είναι η μόνη. Μαζί της πολλές συμφοιτήτριές της, άφησαν για λίγο την όμορφη φοιτητική ζωή τους και τις υποχρέωσεις τους, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά σε ανθρώπους τους έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.