Αρχική Infokids Υγεία Χριστούγεννα...με καθυστέρηση: 2χρονο αγοράκι με σπάνια νόσο άνοιξε τα δώρα του τρεις μήνες μετά!

Χριστούγεννα...με καθυστέρηση: 2χρονο αγοράκι με σπάνια νόσο άνοιξε τα δώρα του τρεις μήνες μετά!

26E4E68E00000578-3006586-image-a-21_1427043189611Ένα αγοράκι δύο ετών πάσχει από μια τόσο σπάνια νόσο που οι γιατροί δεν έχουν συναντήσει ποτέ πριν στην καριέρα τους, γεγονός που εμπόδισε το παιδί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια του. Ο μικρός Milo Browne πέρασε την περίοδο των εορτών στο Great North Children's Hospital στην πόλη του Newcastle, μαχόμενος με μια ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει διάγνωση.

Ωστόσο, η οικογένεια ήταν αποφασισμένη να περιμένει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μέχρι το χαριτωμένο αγοράκι να επιστρέψει στο σπίτι του, πράγμα που σημαίνει ότι τα δώρα παρέμειναν τυλιγμένα και ο στολισμός του σπιτιού απαράλλαχτος για τους τελευταίους τρεις μήνες! Σύσσωμη η οικογένεια καλωσόρισε τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι και ο Milo μαζί με την 7χρονη αδερφή του Mia και τον 3χρονο αδερφό του Felix άνοιξαν τα δώρα τους, παρόλο που οδεύουμε προς τα τέλη του Μαρτίου!

26E4E7DE00000578-3006586-image-a-30_1427043292007"Έπρεπε να παραιτηθώ από τη δουλειά μου για να φροντίζω τον Milo, αλλά κάτι μέρες σαν κι αυτή σκέφτομαι ότι άξιζε τον κόπο. Ο μικρός θα παραμείνει στο σπίτι για την ώρα, μέχρι να επιστρέψουμε στο νοσοκομείο σε περίπου έξι εβδομάδες. Βρισκόμαστε σε μια σταθερή κατάσταση αναμονής και το γεγονός ότι κανείς από τους γιατρούς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει το παιδί, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για όλους μας", αναφέρει ο 29χρονος πατέρας του μικρού.

26E4E86100000578-3006586-image-a-25_1427043253581Οι γιατροί είχαν δώσει μόνο λίγες ώρες ζωής στο αγοράκι όταν αρρώστησε βαριά το περασμένο έτος, αλλά το παιδί ήταν αποφασισμένο να τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος και από τότε η κατάστασή του συνεχίζει να προβληματίζει τους ειδικούς σε όλη τη χώρα. Η σπάνια πάθηση από την οποία υποφέρει, σημαίνει ότι παρουσιάζει σοβαρή καθυστέρηση στην όραση και την ανάπτυξή του. Επίσης, πρέπει να τρέφεται μέσω ενός μηχανήματος, ενώ τα πόδια και τα χέρια του είναι πιο σκληρά από το φυσιολογικό και ο συντονισμός τους αρκετά δύσκολος. Το δύο ετών αγοράκι πάσχει και από κεντρική υποτονία που το εμποδίζει να ελέγξει το βάρος του σώματός του.

Ωστόσο, οι γονείς δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο υπερήφανοι για το παιδί τους: "Ο Milo είναι ένα ευτυχισμένο και πάντα χαμογελαστό αγόρι παρά τα όσα του συμβαίνουν. Για ένα παιδί που επρόκειτο να ζήσει μόνο λίγες ώρες, έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα να μην εγκαταλείψει. Κάθε μέρα είναι ευλογημένη. Δεν είμαστε αφελείς, ξέρουμε ότι ο Milo δεν θα είναι για πάντα μαζί μας, αλλά θα φροντίσουμε να ευχαριστηθεί όσο χρόνο του απομένει".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter