Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός "Χριστούγεννα στο Κορωπί" με πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

"Χριστούγεννα στο Κορωπί" με πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου σε συνεργασία με τον Δήμο Κρωπίας, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τίτλο «Χριστούγεννα στο Κορωπί 2015» από την Παρασκευή 11/12 έως την Πέμπτη 31/12 με πολλές δράσεις.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου - Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

«Το σπίτι της Αλληλεγγύης» (Κύπρου 2) θα είναι ανοιχτό, όπου θα μαζεύουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας από το κοινωνικό παντοπωλείο Κορωπίου και από άλλα ιδρύματα.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου - Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 

Σας περιμένουμε στο «Σπίτι του Άι- Βασίλη» στη κεντρική πλατεία με διάφορες δραστηριότητες.

web 1 (1)Σάββατο 12 Δεκεμβρίου έως Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

«Ταχυδρομείο Άι- Βασίλη», Όθωνος Παπαδημητρίου.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 - 18:00

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Κορωπίου, Χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μπαλονοκατασκευές, θρακιώτικη πίτα από το Σύλλογο Θρακιωτών, καθώς και απόσταξη τσίπουρου από το Σύλλογο Ηπειρωτών, Face painting, καλικαντζαράκια, εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων καρτών, μουσικοκινητικά παιχνίδια, εργαστήρι κατασκευής στολιδιών, μπαλόνια από τον Άι- Βασίλη, Χριστουγεννιάτικη μελωδία φιλαρμονικής κ.α.

web 2 (1)Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 - 18:00

Μεγάλο παιχνίδι από Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, καθώς και κεράσματα από το Σύλλογο Κρητών (κρητικά καλτσούνια και ρακή), χριστουγεννιάτικο παιχνίδι από τους Προσκόπους, τραγούδι και χορός στο ρυθμό των καλάντων, παραδοσιακά γλυκά από τις κυρίες του ΚΑΠΗ, παρέλαση φιλαρμονικής, Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, κατασκευή μουσικών οργάνων, Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευής καλικαντζάρων, φουσκωτά, δράσεις από διάφορους συλλόγους, σωματεία και οργανώσεις.

web 3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.