Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε κουτάκια!

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε κουτάκια!

1

Σας αρέσει αυτή η κατασκευή; Δεν είναι μοναδικό το γλυκό φως που βγαίνει μέσα από τα κουτάκια; Τώρα, αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να το κάνετε με μηδενικό κόστος, τι θα λέγατε;

2

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, για αυτή τη φωτεινή γιρλάντα, θα χρειαστείτε μόνο μερικά ρολά από χαρτί τουαλέτας! Θα ανοίξετε μικρές τρυπούλες με ένα μολύβι, θα τα χρωματίσετε εξωτερικά - εάν θέλετε - και θα δέσετε ένα φιόγκο στην μπροστινή πλευρά. Κλείστε και τα πλαϊνά ανοίγματα και έχετε κάνει τη μισή δουλειά!

3

-Πάρτε μια γερή μεσινέζα (χοντρή πετονιά) – ή πράσινο σύρμα στερέωσης -  και στερεώστε πάνω σε κάθε κουτάκι, στην πίσω πλευρά του.

-Απλώστε τη σειρά με τα φωτάκια σας, και μπροστά σε κάθε ένα, κρεμάστε ένα τρυπητό κουτάκι!

-Κρεμάστε τα ψηλά και αφήστε τα να λάμψουν!

 

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.