Αρχική Infokids Αποδράσεις Χριστουγεννιάτικα Muppets -  Απόψε ας μείνουμε σπίτι να δούμε μια ταινία! (βίντεο)

Χριστουγεννιάτικα Muppets -  Απόψε ας μείνουμε σπίτι να δούμε μια ταινία! (βίντεο)

Πρόκειται για την Muppet εκδοχή του A Christmas Carol.

H ταινία είναι με τον Michael Caine που αποτελεί μια σπάνια ανθρώπινη παρουσία ως Εμπενίζερ Σκρουτζ, μια υπέροχη ταινία, που στην πάροδο του χρόνου θεωρείται από τις πιο αγαπημένες μιας ολόκληρης γενιάς.

Η κλασσική Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Τσαρλς Ντικενς παίρνει άλλη διάσταση, όταν κεντρικοί ήρωες γίνονται τα εκπληκτικά Muppets. Ο Μάϊκλ Κέιν υποδύεται τον τσιγκούνη και μίζερο Σκρουτζ σε μια ταινία που μόνο μίζερη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σκρουτζ βρίσκεται σπίτι του, έως τη στιγμή που δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη. Τα φαντάσματα των Χριστουγέννων έρχονται και τον ταξιδεύουν στο παρελθόν του, στο παρόν αλλά και στο μέλλον του. Ένα ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο, γιατί αυτό που αντικρίζει δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Βλέπει ένα πολύ μοναχικό άνθρωπο, που βυθίζεται στη μοναξιά του, καθώς κανείς δεν του θέλει εξαιτίας της παραξενιάς του.

Εκεί όμως που στέκεται περίλυπος και αναλογίζεται τη ζωή του, συναντά τον Μπομπ Κράτσιτ (τον βάτραχο Κέρμιτ) που θα τον φέρει σπίτι του, θα τον αγκαλιάσει και θα του δείξει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Μια τρυφερή, γιορτινή ταινία με εκπληκτική μουσική και ειδικά εφέ, τώρα και σε ψηφιακή μορφή για όλη την οικογένεια

Απόψε νοικιάζουμε ταινία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.