Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Διάτρητες νιφάδες χιονιού στο σπίτι!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Διάτρητες νιφάδες χιονιού στο σπίτι!

νιφάδες χιονιού από χαρτί

Αυτά τα όμορφα, περίτεχνα σχέδια από χαρτί, που τα θαυμάζουμε όταν τα βλέπουμε, τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε να τα φτιάχνουμε! Προμηθευτείτε λοιπόν, λεπτά χαρτιά σε όποιο χρώμα σας αρέσει και πειραματιστείτε.

νιφάδες χιονιού από χαρτί

Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 σχέδια, εύκολα, αν και στην αρχή θα πρέπει να δοκιμάσετε σε μικρότερο μέγεθος, για να αποκτήσετε μια εμπειρία.

νιφάδες χιονιού από χαρτί

Εκτός από λεπτά χαρτιά, θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι ή ένα καλό κόφτη (μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία, νυστέρι και ανταλλακτικές χειρουργικές λεπίδες- κόβουν εξαιρετικά καλά).

νιφάδες χιονιού από χαρτί

Στη συνέχεια, θα διπλώσετε το χαρτί σας 3 φορές- μια στη μέση, άλλη μια και μια τρίτη και τελειώσατε- και θα αντιγράψετε τα σχέδια που σας δίνουμε δίπλα σε κάθε φωτογραφία.

νιφάδες χιονιού από χαρτί

Θα ακουμπήσετε πάνω σε εφημερίδα/περιοδικά και θα αρχίσετε να αφαιρείτε τα σκούρα κομμάτια. Αφού τελειώσετε, αν θέλετε μπορείτε να σιδερώσετε τα χαρτιά για να φύγουν τα σημάδια από τα σημεία που τσακίσατε.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.