Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Εναλλακτικό δέντρο από χαρτί!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Εναλλακτικό δέντρο από χαρτί!

χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί

Σήμερα θα καταρρίψουμε το μύθο που θέλει τα στολίδια για το σπίτι να είναι πανάκριβα! Ψάξαμε και βρήκαμε ωραίες προτάσεις για να στολίσετε το σπίτι παρέα με τα πιτσιρίκια σας πάντα, μια που τα παιδιά χαίρονται τόσο όταν συμμετέχουν σε «δουλειές»!  Αυτή η δουλειά θα σας φανεί παιχνίδι, γιατί αυτό είναι!

Για την κατασκευή (φωτο επάνω) θα χρειαστούμε:

-χαρτόνι σκληρό ή μακετόχαρτο για να το χρησιμοποιήσουμε σαν βάση για το κάδρο μας.

-μια ρευστή κόλλα

-χαρτί περιτυλίγματος σε όμορφα Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Στρώνουμε εφημερίδες στο πάτωμα και ξεκινάμε!

1.Κόβουμε κομμάτια από το χαρτί και το κάνουμε ρολό με τη βοήθεια συρραπτικού ή κόλλας. Κάνουμε ρολά σε 15 διαφορετικά μεγέθη και τα κολλάμε στο χαρτόνι αρχίζοντας από κάτω (το μεγαλύτερο) προς τα πάνω (το μικρότερο).

Περιμένουμε λίγο να στεγνώσουν και στη συνέχεια αρχίζουμε τη διακόσμηση. Εδώ, αντί για μπάλες έχουν μπει πράσινα και κόκκινα κουμπιά! Εσείς βέβαια, μπορείτε να βάλετε τα δικά σας στολίδια.

2

  1. 2. Οι λωρίδες από γκοφρέ χαρτί είναι αγαπημένο υλικό για όλα τα παιδιά. Κόβονται εύκολα – με διπλωμένο το ρολό και ένα καλό ψαλίδι – και δίνουν ένα αποτέλεσμα κάπως έτσι…

3

  1. Κάντε παραλλαγές: αν χρησιμοποιήσετε μονόχρωμο χαρτί, τότε μπορείτε να κολλήσετε επάνω στο δέντρο σας, χρωματιστά σχέδια από χαρτί, όπως αστεράκια, πέταλα, καρδούλες ή ακόμα να φτιάξετε μια γιρλάντα και να την στερεώσετε με κόλλα.

5

Αν θέλετε βοήθεια με κάποια πατρόν, εκτυπώστε αυτό!

Ή αυτό!

4

Περισσότερα για όμορφες Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες θα δείτε στο αυριανό μας άρθρο. Μην το χάσετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.