Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φαντασία και ελάχιστο χρόνο-5 εύκολες προτάσεις για να περάσετε όμορφα στολίζοντας και παίζοντας!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φαντασία και ελάχιστο χρόνο-5 εύκολες προτάσεις για να περάσετε όμορφα στολίζοντας και παίζοντας!

1

Είστε πολυάσχολοι και μονίμως τρέχετε, αλλά θέλετε και να στολίσετε το σπίτι, και να παίξετε με τα παιδιά. Είστε στο σωστό άρθρο!

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε πως μπορείτε με αρκετούς φελλούς (που θα αγοράσετε) να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό κηροπήγιο. Ένα γυάλινο βάζο ή μπολ και ένα μικρότερο εντός του, θα δημιουργήσει έναν ενδιάμεσο χώρο για να κάνετε μια διακοσμητική παρέμβαση!

2

Ποιο εύκολη κάρτα δεν γίνεται! Τα αποτυπώματα από τα δάκτυλα όλης της οικογένειας μεταμορφώθηκαν σε οικογένεια ταράνδων! Σούπερ κάρτα για συγγενείς και φίλους, και για παππούδες ιδιαίτερα!

3

Αυτό το υπέροχο δέντρο γίνεται μέσα σε 2 λεπτά το πολύ! Κάνετε μια φυσαρμόνικα με ένα πράσινο χαρτί, τρυπάτε με το διακορευτή και περνάτε ένα ξυλάκι από σουβλάκι! Κορδονάκια επιθυμητά!

4

Θα τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ, είναι πολύχρωμα, και θα βάλετε το ένα πάνω στο άλλο! Αυτά τα όμορφα χαρτάκια που είναι για σοκολατάκια και άλλες λιχουδιές, είναι και για διακόσμηση. Βάλτε κόλλα ενδιάμεσα, και χρησιμοποιήστε τα είτε σαν στολίδια, είτε σαν αμπαλάζ στα δώρα σας!

5

Στερεώστε μανταλάκια γύρω από ένα στεφανάκι και κρεμάστε καρτούλες, χριστουγεννιάτικες και οικογενειακές! Στολίστε το στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Χρόνια Πολλά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.