Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γκυ-ιδέες για μικροδωράκια!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γκυ-ιδέες για μικροδωράκια!

1

Είναι ο καιρός τους, διατηρούνται αρκετά και είναι παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα! Με αυτά μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι βάζοντάς τα σε βάζα ή κάνοντας μικρές κατασκευούλες!

4

Αν για παράδειγμα πάρετε μπάλες από φελιζόλ και καρφώσετε επάνω τους φύλλα από γκυ και αυτούς τους υπέροχους κατακόκκινους καρπούς, τότε θα έχετε μια υπέροχη σύνθεση για την εξώπορτα!

Αν μάλιστα, στερεώσετε μακριές κόκκινες κορδέλες, μπορείτε να κρεμάσετε 2-3 μαζί σε διαφορετικούς συνδυασμούς!

2.

Γεμίστε κοντά διάφανα ποτήρια με νερό και ρίξτε μέσα λίγα φύλλα και τους κόκκινους καρπούς. Αγοράστε και επιπλέοντα κεριά και θα έχετε αμέσως υπέροχα κηροπήγια!

3.

Αν έχετε ένα πέταλο σιδερένιο ή άλλο-μπορεί να είναι και από χαρτί ή φελιζόλ - τότε ντύστε το με πρασινάδα της εποχής για να είστε σίγουροι ότι θα σας φέρει γούρι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.