Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Πως φωτίζουμε σωστά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ας δούμε πως φωτίζουν τα δέντρα στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Πως φωτίζουμε σωστά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ας δούμε πως φωτίζουν τα δέντρα στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης!

ed5b28e9aade742cc427fe6916f8de8a

Η τέχνη του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Κάθε χρονιά όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και κρεμάμε τα φώτα στο δέντρο, γίνονται μακροσκελείς συζητήσεις για τα φωτάκια. Πως μπαίνουν σωστά τα φώτα για να αναδείξουν καλύτερα το δέντρο μας; Ο καθένας λέει τα δικά του.  Ότι πρέπει να μπουν από πάνω προς τα κάτω και τριγύρω και πάλι από την αρχή! Και άκρη δεν βρίσκουμε.

Αλλά υπάρχει μια λύση: «Το κόλπο είναι να πάει πάνω και κάτω, όχι και γύρω γύρω," λέει ο David Stark, συνιδιοκτήτης του Avi Adler,  υπεύθυνος για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, στο Μπρούκλιν.

Είναι μια τεχνική δοκιμασμένη – απ’ ότι λέει ο ίδιος – και πετυχημένη.

christmas-tree_300

Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε:

-Χρειαζόμαστε 3 σειρές λαμπάκια, ανάλογα με το δέντρο. Μεγάλο δέντρο-μεγάλη σειρά.

-Χωρίστε το δέντρο κάθετα σε τρία τμήματα.

-Συνδέστε τα φώτα πριν ξεκινήσετε για να δείτε  τα ελαττωματικά λαμπάκια. Κάποια ίσως δεν ανάβουν, οπότε θα δημιουργηθεί σκοτεινή περιοχή στο δέντρο.

- Αφήστε τα στην πρίζα και ξεκινήστε από το κάτω μέρος, περνώντας τα λαμπάκια από κλαδί σε κλαδί, μέσα και έξω, με κατεύθυνση προς την κορυφή του δέντρου.

-Μην βάλετε μόνο στα έξω κλαδιά. Έτσι δεν θα πετύχετε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι αυτή είναι η καλύτερη τεχνική;

Διακοσμητές στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης -και οι οποίοι θα γνωρίζουν καλύτερα πώς να ανάψει ένα δέντρο- χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο και ξέρουν καλά τι κάνουν!

Πρέπει να δημιουργήσουμε «όχι μόνο ένα κέλυφος φωτός, αλλά μια εσωτερική λάμψη τριών διαστάσεων που δεν μπορεί να επιτευχθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο" λέει ο David Murbach, ο διευθυντής του κέντρου.

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.