Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος

nutcracker_300_200Το ΙΕΚ Ιπποκράτειος τη Δευτέρα στις 22 Δεκεμβρίου θα βάλει τα καλά του για να υποδεχθεί το κοινό και τους σπουδαστές του στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που οργανώνει στις 5:00 το απόγευμα, στο θέατρο Μπρόντγουαιη (Αγίου Μελετίου & Πατησίων 61Α) .

Τη γιορτή επιμελείται το τμήμα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ σε συνεργασία με την υπεύθυνη του τμήματος Χαρά Κοντοχρήστου και τον ηθοποιό Παντελή Μαρτίνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως την θεατρική παράσταση με τον «Καρυοθραύστη», τραγούδια από τη χορωδία της σχολής κ.λ.π.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ορίζοντες».

Η τιμή εισόδου είναι πέντε ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. 210 8212912.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.