Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: ένα Πολύχρωμο αστέρι από χαρτί!

Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: ένα Πολύχρωμο αστέρι από χαρτί!

9c96846f619cdc5705de3848de28fdd0

Αυτό το πολύ ωραίο αστέρι, για όσες αγαπούν τις χειροτεχνίες. Δεν είναι δύσκολο και είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ας δούμε πως γίνεται! Θα χρειαστείτε σελίδες από περιοδικά και ατλακόλ αραιωμένη. Ακόμα, ένα πινέλο και σελοτέιπ ή συρραπτικό.

Ξεκινάμε!

1.Ξεκινάμε κόβοντας τις σελίδες που μας αρέσουν, θέλουμε το αστέρι να έχει  χρώμα; Κόβουμε χρωματιστές. Θέλουμε να έχει γράμματα; Εμείς αποφασίζουμε.

2.Θα κόψουμε 10 σελίδες και θα τις διπλώσουμε βάζοντας ενδιάμεσα ατλακόλ. Θα έχουμε έτσι, 10 μικρές λωρίδες για να σχηματίσουμε το περίγραμμα του αστεριού. Περιμένουμε να στεγνώσουν καλά.

3.Τις ενώνουμε όλες μαζί  με σελοτέιπ. Στη συνέχεια, «τσακίζουμε» στα σημεία που πρέπει, για να σχηματίσουμε το αστέρι. Δεν τσακίζουμε στα σημεία ένωσης (εκεί που έχουμε βάλει το σελοτέιπ), γιατί τότε η κατασκευή μας ίσως κινδυνεύει!

  1. Το δύσκολο μέρος το κάνατε! Το γέμισμα είναι πιο εύκολο, γιατί θα κόψετε και πάλι λωρίδες, θα τις διπλώσετε με κόλλα ενδιάμεσα, όπως κάναμε και στην αρχή.
  2. Αφού στεγνώσουν θα πάρετε ένα μολύβι και θα δώσετε σχήμα –καραβολάκι λέγεται - στις λωρίδες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.
  3. Θα ενώσετε τα καραβολάκια με το αστέρι, βάζοντας κόλλα ή συρραπτικό στα σημεία επαφής με το αστέρι.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.