Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: Όμορφο, φυσικό στεφάνι με 3 απλές κινήσεις!

Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: Όμορφο, φυσικό στεφάνι με 3 απλές κινήσεις!

0

Συνηθίζουμε τα Χριστούγεννα να κρεμάμε στην πόρτα μας ένα πράσινο στεφάνι. Πολλές φορές το αγοράζουμε, όμως στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολα να το φτιάξουμε παρέα με τα παιδιά, που είναι κρίμα να μην προσπαθήσουμε!

Οι οδηγίες που σας δίνουμε, θα κάνουν την κατασκευή, παιχνίδι!

1

Αγοράζουμε ένα πλαστικό δακτυλίδι για κατασκευές, ή από φελιζόλ, ή  ακόμα καλύτερα φτιάχνουμε ένα μόνοι μας από εύκαμπτο σύρμα. Και στις 3 περιπτώσεις μπορούμε να το ντύσουμε με πράσινο χαρτί γκοφρέ.

-Αγοράζουμε πράσινο σύρμα λεπτό – αυτό που χρησιμοποιείται στην κηπουρική είναι κατάλληλο- και κόβομε μικρά κομμάτια 5-10 πόντων, ανάλογα με το πάχος που θα έχουν τα μπουκετάκια των φύλλων που θα στερεώσουμε. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα δέσετε και με λαστιχάκια.

2

Κόβουμε και δένουμε αρκετά μπουκετάκια, ανάλογα με το μέγεθος του στεφανιού και τα στερεώνουμε πάνω στο δακτυλίδι.

3

Το στεφάνι είναι έτοιμο, και αρχίζει ο στολισμός! Μπορείτε να βάλετε κόκκινες κορδέλες, να κολλήσετε κουκουνάρια και κουδουνάκια, και ασφαλώς να προσθέσετε το 2015!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.