Αρχική Deco Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: Στεφάνι σε σχήμα καρδιάς!

Χριστουγεννιάτικη κατασκευή: Στεφάνι σε σχήμα καρδιάς!

1

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν τα φρέσκα λουλούδια – και σε εμάς άλλωστε – αλλά εάν θέλετε ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς, μόνο  με ψεύτικα μπορείτε να το φτιάξετε!

Θα  δώσετε σχήμα καρδιάς σε δυο κλωνάρια και με συρματάκια ή απλούς συνδετήρες θα τα ενώσετε για να φτιάξετε μια καρδιά.

2

Κρεμάστε κορδελίτσες και φτιάξτε και μικρότερες καρδιές, τσακίζοντας με μια πένσα τα συρματάκια στο εσωτερικό τους, και κρεμάστε τα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Προσθέστε και μικρά μπουκετάκια!

Μια άλλη ιδέα είναι να ετοιμάσετε από ένα μικρό μπουκετάκι για κάθε καλεσμένο και να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.