Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Χριστουγεννιάτικη συναυλία «I Love Athens» στο Μουσείο Μπενάκη (30/12)

Χριστουγεννιάτικη συναυλία «I Love Athens» στο Μουσείο Μπενάκη (30/12)

Ε ναι λοιπόν, εμείς αγαπάμε την Αθήνα τον χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και φυσικά τα Χριστούγεννα! Γι αυτό, θα βγούμε στους δρόμους της πόλης και θα το τραγουδήσουμε!

Μια έμπνευση της στιγμής και η απάντηση στην ερώτηση «Πώς θα μπορούσα να προσφέρω στην πόλη μου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς;» οδήγησε την Έλλη Πασπαλά σε ένα παιχνίδι λέξεων με αφετηρία το διάσημο τραγούδι του Cole Porter «I love Paris». Οι οδηγίες του παιχνιδιού, απλές. Αντικαθιστούμε τη λέξη Paris με τη λέξη Athens και όσο περισσότερο τραγουδάμε, τόσους περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας!

Τα μέλη της Underground Youth Orchestra, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη, αποδείχθηκαν οι καταλληλότεροι συνοδοιπόροι για το εγχείρημα, ενώ η ενορχήστρωση του David Lynch ολοκλήρωσε τη συνταγή. Το τραγούδι «I love Athens» ηχογραφήθηκε, έγινε βιντεοκλίπ και αποτελεί το σύνθημα μιας περιοδείας που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συναυλία και έπεται συνέχεια!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.