Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Χριστουγεννιάτικο bazaar μετά...μουσικής στο Κολλέγιο Ανατόλια

Χριστουγεννιάτικο bazaar μετά...μουσικής στο Κολλέγιο Ανατόλια

bazaar_2014_posterΤο Κολλέγιο Ανατόλια σάς προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

To Bazaar πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια – Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, American College of Thessaloniki (ACT).

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ:
• του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Η Αμυμώνη- Σύλλογος Θεσσαλονίκης»
• του Κοινωνικού Ιατρείου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
• των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος-Πλαγιαρίου
• του Χαρίσειου Γηροκομείου Θεσσαλονίκης

Στη φετινή εκδήλωση θα είναι αυξημένη η παρουσία των μαθητών του σχολείου με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν, ενώ συμμετέχουν περισσότερες από 15 φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar εμπλουτίζεται, φέτος, με νέες ενότητες: Το Κέντρο STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) του Κολλεγίου Ανατόλια διοργανώνει για παιδιά 7 έως 15 ετών διασκεδαστικές δραστηριότητες CSI (Crime Scene Investigation) αντίστοιχες των ομώνυμων τηλεοπτικών σειρών. Μαθητές και καθηγητές θα παρουσιάσουν έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών έργων, ενώ τέσσερις διαφορετικές μπάντες μαθητών και η χορωδία του Κολλεγίου Ανατόλια θα παίζουν μουσική στους χώρους του Bazaar.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. της Κυριακής με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter