Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο ενηλίκων: Στολίδια από Κερήθρα!

Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο ενηλίκων: Στολίδια από Κερήθρα!

honeycomb

Θα διδαχθείτε έναν πρωτότυπο τρόπο κατασκευής στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας- στολίδια φτιαγμένα από κερήθρα.

Πρόκειται για μια τεχνική απλή και ξεχωριστή ταυτόχρονα- η κερήθρα ταιριάζει απόλυτα στην φυσική αίσθηση και την γήινη ατμόσφαιρα της χειμερινής εορταστικής περιόδου και τα στολίδια σας θα κάνουν το σπίτι να ευωδιάζει με το υπέροχο άρωμα του φυσικού κεριού.

Θα μάθουμε αναλυτικά την διαδικασία επεξεργασίας της κερήθρας, καθώς και βασικές διακόσμησης με χρυσόσκονες , για ένα εορταστικό αποτέλεσμα. Στο τέλος θα στολίσουμε την δημιουργία μας με χάντρες και κορδέλες, για να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό στολίδι για το δέντρο σας ή σαν δώρο για τους αγαπημένους.

Θα πάρετε μαζί σας τα στολίδια που φτιάξατε.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23% καθώς και όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία.

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για την παρακολούθηση πακέτων σεμιναρίων.

Ημερομηνία: November 29

Ώρα: 12:00 pm - 2:00 pm

Κόστος: €18

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΩΝΙΑ- ΒΕΪΚΟΥ 23, ΓΑΛΑΤΣΙ, Greece

Τηλέφωνο: 2102221619


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.