Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Χρωματιστές Νότες – Βαμμένες Λέξεις: Έκθεση ζωγραφικής στον εικαστικό χώρο «Ρώ»

Χρωματιστές Νότες – Βαμμένες Λέξεις: Έκθεση ζωγραφικής στον εικαστικό χώρο «Ρώ»

Stefania VeldemiriTα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: «Χρωματιστές Νότες – Βαμμένες Λέξεις» της Στεφανίας Βελδεμίρη, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στον εικαστικό χώρο «Ρώ».

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:
Η Στεφανία Βελδεμίρη είναι συντηρήτρια αρχαιολογικών ευρημάτων και έργων τέχνης. Απολαμβάνει το διάβασμα, ζωγραφίζει και γράφει, επιμένοντας διακαώς να δίνει μορφή, σε χρώματα και λέξεις με ουσία.
Συνεργάζεται με μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για την μελέτη και συντήρηση αρχαιολογικών ευρημάτων και την κατασκευή εκμαγείων και αντιγράφων απολιθωμάτων. Εργάστηκε σαν εικαστικός σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία για 9 χρόνια και διδάσκει ζωγραφική και ιστορία της τέχνης σε παιδιά.
Είναι συνδημιουργός της Παραμυθοκουζίνας μαζί με τον Κώστα Στοφόρο. Έργα της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Εξώστης» και στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Bookstand». Πρόσφατα, έργο της, ζωγραφική αναπαράσταση σπαράγματος τοιχογραφίας από την ανασκαφή στην Ίκλαινα Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του Iklaina Archaeological Project, (όπου και εργάζεται σαν συντηρήτρια κατά τις ανασκαφικές περιόδους), έγινε γραμματόσημο για την προεδρεία της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Είναι μέλος της «Στρατόσφαιρας», μαζί με τον Θανάση Ζλατάνο και τον Γιάννη Μπουζιούκη, γράφοντας στίχους και ζωγραφίζοντας, ενώ σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ομώνυμο άλμπουμ «Στρατόσφαιρα» dream rocks, από την finaltouch.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Τετάρτη: 10.30 – 14.30
Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή: 10.30 – 14.30 & 18.00 – 20.30
Σάββατο: 11.30 – 14.30

Art Space –Exhibition –Events- Projects  «Ρώ»,
Ρωμανού 5, Θεσσαλονίκη, 2310.226.552


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.