Χρωματιστές πινελιές για μια βάφτιση αξέχαστη!

IMG_68321Το καλοκαιράκι πλησιάζει και εσείς αρχίζετε τις πρώτες διερευνητικές επαφές για να οργανώσετε τη βάφτιση του παιδιού σας. Δεν θέλετε υπερβολές και πολλές φανφάρες αλλά προτιμάτε κάτι μοντέρνο, πρωτότυπο, με minimal αισθητική και κυρίως οικονομικό. Τότε αξίζει να επισκεφθείτε το Beaucoup Handcrafts.

IMG_68661Οι δικές σας επιθυμίες γίνονται η έμπνευση και εκατοντάδες κορδέλες, χάντρες, κουτιά, χαρτιά και υφάσματα η αφορμή για διαφορετικές, πρωτότυπες κατασκευές που θα στολίσουν τη βάφτιση του παιδιού.

IMG_2586Προσκλητήρια και μπομπονιέρες, μαρτυρικά και λαμπάδες, ιδέες διακόσμησης, παιδικά καδράκια και πολλές προτάσεις για custom made δώρα συνθέτουν τον κόσμο του Beaucoup Handcrafts. Έναν κόσμο χρωματιστό, χαρούμενο και πάντα ανοιχτό σε νέα project και προκλήσεις!

IMG_69251

To θρησκευτικό μυστήριο της βάφτισης  συνυπάρχει αρμονικά με μια χαρούμενη γιορτή για εσάς και τον γλυκό πρωταγωνιστή της ζωής σας με σκηνικό έναν κόσμο παραμυθένιο, ανέμελο και πάνω απ’ όλα μοναδικό.

IMG_2556

Οι ιδιαίτερες και περίτεχνες κατασκευές στα προσκλητήρια και στις μπομπονιέρες θα σας ενθουσιάσουν και θα δυσκολέψουν την επιλογή σας! Κάθε βάπτιση είναι  ξεχωριστή για αυτό η δημιουργός σας προτρέπει και σας ενθαρρύνει  να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν σε σας και το παιδάκι σας.

Home-pic1

martyrika