Αρχική Νέα Χρόνια πολλά Μητέρα Γη!

Χρόνια πολλά Μητέρα Γη!

γη

Παγκόσμια Ημέρα της Γης σήμερα. Κι εμείς την τιμούμε, γιορτάζοντας τον πλανήτη μας, που εμείς οι άνθρωποι, οι κάτοικοί του εν ολίγοις, δεν σταματάμε να τον βάζουμε σε συνεχή δοκιμασία.

γη2

Με ένα σκαθάρι, ένα κολιμπρί, έναν χαμαιλέοντα, ένα pupper fish, μία μέδουσα και έναν ιαπωνικό μακάκο, η Google τιμάει μέσω του Doodle, την Ημέρα της Γης για το 2014.

γη3

Η Ημέρα της Γης, καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1970 και από τότε γιορτάζεται σε περισσότερες από 192 χώρες, κάθε χρόνο.

Δημιουργός αυτής της ημέρας είναι ο Τζον Μακόνελ. Ανθρωπος, με μεγάλο πάθος για το περιβάλλον, την ειρήνη, την επιστήμη και την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

γη4

Τον Οκτώβριο του 1969, στο Εθνικό Συνέδριο της UNESCO στο Σαν Φρανσίσκο, ο Τοζν Μακόνελ πρότεινε τη δημιουργία αυτής της ημέρας, προκειμένου να γιορτάζεται η ζωή και η ομορφιά της Γης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.