Χρυσαφένια επιδερμίδα με τα προϊόντα Soleil και Flash Bronzer της Lancome

SUMMER_BRONZER_VISUAL

Το ομορφότερο μαύρισμα ακτινοβολεί ασύγκριτη λάμψη, είναι εκπληκτικά φωτεινό και έχει αξιοζήλευτο χρώμα. Σήμερα, η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα της χρυσαφένιας ομορφιάς και προαναγγέλλει μια νέα εποχή πέρα από την αντηλιακή προστασία που αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό, την ακτινοβολία και τη λάμψη της απίστευτα μεταξένιας επιδερμίδας. Μια νέα, σειρά εξαιρετικά αισθησιακών προϊόντων αντηλιακής προστασίας, η Soleil Bronzer, ένας συνδυασμός λάμψης και προστασίας, αναδημιουργεί αυτή τη φωτεινότητα. Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Για να εκμεταλλεύεστε την αισθησιακή απόλαυση του ήλιου όλο το χρόνο, η Lancôme παρουσιάζει τα μυστικά της για αψεγάδιαστο μαύρισμα: το Flash Bronzer χαρίζει λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε εξατομικευμένο αποτέλεσμα μαυρίσματος οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, όπου κι αν βρίσκεστε.

SOLEIL BRONZER: αισθησιακά προϊόντα αντηλιακής προστασίας:

Συνθέσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία με απίστευτα απολαυστικές υφές, για να δημιουργούν αψεγάδιαστο μαύρισμα. Η εφαρμογή τους μετατρέπεται σε μια στιγμή αυθεντικού αισθησιασμού.

•Προστατεύουν και βελτιώνουν

•Αναδεικνύουν

•Ενυδατώνουν και λειαίνουν.

Με τα προϊόντα Soleil Bronzer, η επιδερμίδα προστατεύεται και λειαίνεται άμεσα. Ημέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται ελαστική και σφριγηλή. Ντύνεται με ένα φωτεινό κεχριμπαρένιο μαύρισμα.

FLASH BRONZER: για χρυσαφένια επιδερμίδα όλο το χρόνο:

Τα προϊόντα μαυρίσματος της Lancôme κυκλοφορούν σε νέες, πιο πολυτελείς συσκευασίες για ακόμα πιο εύκολη χρήση που αναδημιουργεί με εκπληκτικό τρόπο τη φυσική λάμψη του ήλιου. Προσφέροντας πανεύκολη εφαρμογή και χρωματική ακρίβεια, το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι μια λαμπερή επιδερμίδα. Υπάρχει μια λύση Flash Bronzer για κάθε επιθυμία ηλιοκαμένης επιδερμίδας…