Αρχική Νέα Χρυσό μετάλλιο για την παιδική χορωδία Rosarte στην 8η Χορωδιακή Ολυμπιάδα!

Χρυσό μετάλλιο για την παιδική χορωδία Rosarte στην 8η Χορωδιακή Ολυμπιάδα!

wpid-20140709_212749_1Έξι χρόνια μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει η παιδική χορωδία Rosarte στην 5η διοργάνωση που έγινε στην Αυστρία το 2008, τα ταλαντούχα ελληνόπουλα ταξίδεψαν ως τη Ρίγα της Λετονίας και κατάφεραν να κατακτήσουν ξανά την πρώτη θέση στην 8η Ολυμπιάδα χορωδιών ανάμεσα σε 500 χορωδίες από 100 χώρες.

UntitledΗ ελληνική χορωδία συμμετείχε στην κατηγορία για παιδιά 10-16 ετών και διαγωνίστηκε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1) God so loved the world του Bob Kauflin
2) Ave verum corpusτου Francis Poulenc
3) Θρηνωδία του Πάνου Κοσμίδη
4) Joyful, Joyful του Ludwigvan Beethoven, σε χορωδιακή επεξεργασία André vander Merwe

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παιδική χορωδία Rosarte με δυσκολίες και έξοδα που καλύφθηκαν από την ίδια τη χορωδία συμμετείχε στην 8η Ολυμπιάδα και κατάφερε τελικά να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας κάνοντας μας υπερήφανους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.