Αρχική InfoTeens Sports Χρυσό στο παγκόσμιο της τεχνικής κολύμβησης για την ομάδα 4Χ2000 Νέων

Χρυσό στο παγκόσμιο της τεχνικής κολύμβησης για την ομάδα 4Χ2000 Νέων

owchaniaΜαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ελληνικής αποστολής πανηγύρισαν το χρυσό τους μετάλλιο οι 4 αθλητές μας στην μικτή σκυταλοδρομία 4χ2000μ OPEN WATER στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης νέων / νεανίδων.

Όλοι, στις δηλώσεις τους, δεν έκρυβαν τη χαρά τους.

Λυκούργος Κατσιάρας: «Νιώθω υπέροχα. Δεθήκαμε όλα τα παιδιά στην ομάδα κι αυτό μας βγήκε σε καλό. Μας βοήθησαν γι αυτό και οι προπονητές μας (Ξιάρχος, Καλαϊτζογλίδης, Σαλταμανίκας). Ευχαριστώ τον προπονητή μου Φραγκίσκο Σιάμο και ποτέ μου δεν θα ξεχάσω από πού ξεκίνησα και που βρίσκομαι τώρα. Του χρωστάω αυτό που μου είπε κάποτε: «Ότι πιστέψεις, μπορείς και να το κάνεις»

Δέσποινα Μακριά
: «Είμαι συγκινημένη και χαρούμενη μαζί γι αυτό που πετύχαμε. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι αυτόν τον αγώνων. Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο της κούρσας μου και δεν σκεφτόμουν τους αντιπάλους μου»

Άννα Λύκου
: «Το θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό. Δεν γινόταν να φύγουμε από την διοργάνωση χωρίς να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας. Είχαμε πείσμα και θέληση και τα καταφέραμε. Φοβήθηκα στο τελευταίο μου 500άρι, αλλά τελικά τα καταφέραμε»

Βαγγέλης Σταυρίδης: «Ευχαριστώ μεγάλο στους προπονητές μας. Είμαστε ένα όλη η ομάδα και αυτό μας βγαίνει στους αγώνες. Το πιστέψαμε και το πετύχαμε σήμερα. Δεν τελειώσαμε όμως, αφού υπάρχουν και τα 6 χιλιόμετρα το απόγευμα»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.