Αρχική InfoDad «Χρυσός» ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης

«Χρυσός» ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης

Kostakis

Ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ πέτυχε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης, αυτή τη φορά στη χώρα μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Και όπως αποδείχθηκε, ο πιο ισχυρός αντίπαλος, ήταν ο... εαυτός του, αφού βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μ. μεικτή ατομική, στην κατηγορία SM3.

Όπως δήλωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, φυσίατρος Κωνσταντίνος Ζηκόπουλος, «Ο Γιάννης Κωστάκης είναι  ένας διεθνούς κλάσης πρωταθλητής και η εξαιρετική επίδοσή του ήρθε μετά από σκληρή προπόνηση και προετοιμασία στο Κέντρο Αποθεραπείας  και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ που πάνω από 10 χρόνια φροντίζει για την άριστη φυσική κατάσταση των παραολυμπιονικών μας».
Απευθυνόμενος, μετά το παγκόσμιο ρεκόρ, στους γιατρούς και θεραπευτές της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ο Γιάννης Κωστάκης είπε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε κοντά μου και στηρίξατε έμπρακτα την προετοιμασία μου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρριψη του νέου παγκόσμιου ρεκόρ στα 200μ. μεικτή ατομική SM3.
Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και το πρόγραμμα αποκατάστασης για την συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης  2014 τον Αύγουστο, στην Ολλανδία».

Κέντρο Αποθεραπείας  και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 15 – Ν. Ιωνία, τηλ. 210 2702800

www.anaplasi-rehab.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.