Αρχική InfoTeens Sports "Χρυσός" ο Χρήστος Βολικάκης με ρεκόρ πίστας στα 200μ σπριντ

"Χρυσός" ο Χρήστος Βολικάκης με ρεκόρ πίστας στα 200μ σπριντ

VOLIKAKHS_ZYRIXHΣτο GP Ζυρίχης Oerlikon βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης όπου αγωνίστηκε στους αγώνες UCI CL2 ενάντια στον 3ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Quentin Lafargue όπου νίκησε στα προκριματικά αλλά και στον τελικό με χρόνο 10,4. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες καθώς η πίστα ήταν τσιμεντένια και ο καιρός ιδιαίτερα κρύος για την εποχή. Παρόλα αυτά ο Χρήστος Βολικάκης νίκησε και πήρε το χρυσό με χρόνο μάλιστα 10,2" που αποτελεί ρεκόρ πίστας. Το ρεκόρ κρατούσε ο Γερμανός Jeins Fielder με χρόνο 10,33'.

Ο Βολικάκης μετά τη νίκη του και το ρεκόρ, δήλωσε: "Το ήταν στάδιο γεμάτο από κόσμο που επιβεβαίωσε πόσο πολύ αγαπάνε οι Ελβετοί το ποδήλατο,μακάρι κάποια μέρα να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν περισσότερο και στην Ελλάδα μας. Στο αγωνιστικό μέρος, η πίστα ήταν τσιμεντένια με δύσκολες συνθήκες -κρύο, βροχή και αέρα....Παρόλα αυτά το ρεκόρ ήρθε! Βλέπουμε πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τους χορηγούς μου ‘’.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.