Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα «Χτίζοντας ένα άλλο σχολείο….» από τα Εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία (7-8/2)

«Χτίζοντας ένα άλλο σχολείο….» από τα Εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία (7-8/2)

polytropi_armonia.pdf-page-001Τα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στο  διήμερο συνέδριο με θέμα «Χτίζοντας ένα άλλο σχολείο….» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων "Αντώνης Τρίτσης".

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
(16:30 έως 21:00) η συζήτηση αφορά τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (αρχαία και νέα ελληνικά, λογοτεχνία, ιστορία)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (10:00 έως 17:00) τις Θετικές και Κοινωνικές Επιστήμες (μαθηματικά, φυσικές επιστήμες, κοινωνικοοικονομικές) όπως και τα συμπεράσματα του διημέρου.

Στη διάρκεια των εργασιών θα κατατεθούν προτάσεις εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Επιστημονικών Ενώσεων και προσώπων για τους στόχους και το πρόγραμμα σπουδών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί ικανός χρόνος για τις τοποθετήσεις και των συμμετεχόντων.

Συνδιοργάνωση: Ε. Νικολουδάκης και Χρ. Παπαζήση, Σχολικοί Σύμβουλοι της Γ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας

Το εκπαιδευτικό συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Αντώνης Τρίτσης»
Ακαδημίας 50


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.