Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Yποδεχθείτε τη νέα εκδοχή του ipad

Yποδεχθείτε τη νέα εκδοχή του ipad

H νέα εκδοχή του ipad είναι και επισήμως γεγονός. Ο λόγος για μία συσκευή με οθόνη retina των 9,7 ιντσών, και αποθηκευτικό χώρο 128 gigabytes, δηλαδή το διπλάσιο της προηγούμενης έκδοσης.

Το νέο iPad διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει η κλασική έκδοση όπως επεξεργαστή dual-core A6X, μνήμη RAM των 2 GB και μπαταρία με «ζωή» 10 ωρών. Το κόστος του (128 GB Wi-Fi) θα ανέρχεται στα 799 δολάρια (το μοντέλο με LTE στα 929).

Με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, η Apple στοχεύει στους χρήστες που το χρησιμοποιούν ώς εργαλείο στη δουλειά τους και χρειάζονται μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση μεγάλων αρχείων. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει τη χρήση τους κι από όσους θέλουν να απολαμβάνουν περισσότερες ταινίες, παιχνίδια και μουσική.

Η νέα συσκευή ήδη τέθηκε σε κυκλοφορία από σήμερα Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου. Αναμένουμε τις αντιδράσεις του καταναλωτικού κοινού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.