Υιοθέτησε και εσύ μια ελιά για να πρασινίσει ξανά το Μάτι (19/01)

Προσφορά μια λέξη αγάπης, μια πράξη δυνατή… μια σπουδαία δράση με την πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου “Πόλκα – Φροέλεν” για το πολύπαθο Μάτι…

Παιδιά, γονείς και φίλοι του σχολειού μας αγοράζουν και υιοθετούν ελιές για να τις προσφέρουν χέρι – χέρι στους πληγέντες, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα κορυφωθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΜΑ στο Μάτι.

Έλα και εσύ κοντά μας για να ενισχύσεις την πράσινη ελπίδα.. για να ξαναφτιάξουμε ένα μικρό κομμάτι της δικής μας Ελλάδας. Έλα και εσύ να θυμηθούμε τις ανθρώπινες πληγές που έγιναν αστέρια στον ουρανό.

Έλα και εσύ για να κάνουμε μια νέα αρχή που θα ριζώσει βαθιά στη γη για αυτούς που χάθηκαν, για αυτούς που μένουν και αγωνίζονται αλλά και για αυτούς που έρχονται για να μάθουν και να μην ξεχάσουν ποτέ.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 11.30 σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο ΝΑΟΜΑ στο Μάτι και τη Συντονιστική Επιτροπή των πυρόπληκτων θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε.

Στη δράση αυτή έρχονται να συμπληρωθούν 200 ρίζες φυτών μέσω της ΕΛΕΠΕΜΠΑ (Μη κερδοσκοπικού οργανισμού) προσφορά του Υπουργείου Γεωργίας.

Αγόρασε, υιοθέτησε μια Ελιά για το Μάτι

Βάφτισέ την και έλα μαζί μας να πρασινίσουμε ξανά το Μάτι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8070566 και στο κινητό 6936 968889

Εκπαιδευτικός Όμιλος “Πόλκα – Φροέλεν”

www.polkafroelen.com

Τατοίου 85 & Θησέως 2, Κηφισιά