Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Yoga για Παιδιά! Χαλάρωση & σημαντικές δεξιότητες

Yoga για Παιδιά! Χαλάρωση & σημαντικές δεξιότητες

Η Yoga ως πανάρχαια επιστήμη επιτρέπει στον ασκούμενο να διατηρήσει υγεία και ευεξία σε υψηλά επίπεδα, καλλιεργώντας παράλληλα δύναμη και ευλυγισία τόσο στο σωματικό όσο και στο νοητικό επίπεδο.

Η Yoga για Παιδιά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αναπτύξουν οι μικροί μας φίλοι σημαντικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που απουσιάζει ο ανταγωνισμός. Απο μικρή ηλικία τα παιδιά ζουν με την πίεση του σχολείου, το άγχος της επιτυχίας των αθλημάτων και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εδώ έρχεται η Γιόγκα να τα ελευθερώσει.

Με όχημα το δημιουργικό παιχνίδι, οι λιλιπούτιοι φίλοι μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους, την αναπνοή τους, τις σκέψεις τους και να ηρεμούν.
Τα παιδιά εκπαιδεύονται μέσα απο το παιχνίδι και την διασκέδαση. Σε μια τάξη Yoga αναπαριστούν ζώα με το σώμα τους, πηγαίνουν φανταστικά ταξίδια, συνθέτουν ιστορίες με κίνηση, παίζουν παιχνίδια αναπνοής, ζωγραφίζουν Mandala, γελάνε πολύ και στο τέλος χαλαρώνουν.

Η πρώτη ηλικιακή ομάδα αφορά τα παιδιά απο 3-5 ετών που κάνουν Yoga μαζί με τους γονείς τους.
Η επόμενη ηλική ομάδα είναι 6-11 ετών, ενώ οι φίλοι μας απο 12 ετών αποτελούν το τρίτο τμήμα.

Τα οφέλη που αποκτούν τα παιδιά που ασχολούνται συστηματικά με την Γιογκα εκτός απο το δυνατό και ευλύγιστο σώμα είναι η βελτίωση της αυτοπεποίθησης τους, η καλλιεργεία της συνεργασίας, ενώ διδάσκονται να χαλαρώνουν και να συγκεντρώνονται.

Δώστε την ευκαιρεία στον εαυτό σας και στο παιδί σας να ζήσει την συναρπαστική εμπειρία της Yoga!

Μαθήματα πραγματοποιούνται στο Yoga Studio Health, Αρτέμιδος 2 & Ιλισού 183, Μοσχάτο,
Κιν: 6949103864 -Τηλ: 210 9410921. Κα Χριστίνα Μάτση, Πιστοποιημένη Δασκάλα Yoga για Παιδιά

Πληροφορίες: http://flower-yoga.blogspot.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.