Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Yοga & Αρχιτεκτονική: Γίνε εσύ ο αρχιτέκτονας της ζωής σου!

Yοga & Αρχιτεκτονική: Γίνε εσύ ο αρχιτέκτονας της ζωής σου!

Η δημιουργία ενός ξεχωριστού κτιρίου μοιάζει με τη δημιουργία ενός υγιούς σώματος και τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ζωής. Χρειάζεται όραμα, γερές βάσεις και τα κατάλληλα υλικά. Σε αυτό το εργαστήριο θα εμπνευστούμε από την ιδιότητα του αρχιτέκτονα: ο αρχιτέκτονας χρειάζεται πρώτα να οραματιστεί το σχέδιο ενός κτίσματος και μετά να περάσει στην υλοποίησή του και την τελική του κατασκευή. Έτσι κι εμείς, θα συγκεντρώσουμε το νου μας στο βέλτιστο σχέδιο για το σώμα, την υγεία και την ίδια μας τη ζωή και θα αποπειραθούμε να το κτίσουμε σταδιακά, διατηρώντας σταθερή προσπάθεια και υπομονή.

Με φόντο το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα εργαστούμε για να δυναμώσουμε το σώμα, να σταθεροποιήσουμε το νου και για να προσφέρουμε στην ψυχή μας έναν άρτιο και ισορροπημένο χώρο να κατοικεί.

Ένα εργαστήριο yoga που απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με διάθεση να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες μέσα τους.

Σχεδιασμός - Υλοποίηση: Γεωργία Γεωργόνη, Δασκάλα Hatha Yoga

Πότε: 12 & 13 Μαρτίου στις 12:00 π.μ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.