Αρχική Νέα YouTube Kids: Η νέα εφαρμογή της Google αποκλειστικά για παιδιά!

YouTube Kids: Η νέα εφαρμογή της Google αποκλειστικά για παιδιά!

youtubeΤα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου όλο και σε πιο μικρή ηλικία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το YouTube και τα παιχνίδια να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων τους.

Η Google ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, δημιούργησε την πρώτη εφαρμογή αποκλειστικά για παιδιά YouTube Kids, η οποία είναι διαθέσιμη σε Android και iOS, έχει ξεκάθαρο και απλό σχεδιασμό και χωρίζεται σε 4 κατηγορίες για βίντεο, μουσική, εκπαίδευση και εξερεύνηση.

Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, αφού υπάρχει χρονόμετρο το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν για να καθορίσουν πόση ώρα θα βλέπει το παιδί, ενώ η αναζήτηση περιορίζει τα παιδιά και δεν τους επιτρέπει να δουν περιεχόμενο για ενήλικες. Εάν, για παράδειγμα, το παιδί προσπαθήσει να εισάγει τον όρο αναζήτησης "sex", η εφαρμογή θα απαντήσει "Δοκιμάστε να αναζητήσετε κάτι άλλο". Το YouTube Kids προορίζεται μόνο για παρακολούθηση και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα δημοσίευσης περιεχομένου ή σχολιασμού.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα (23/2) στο Google Play και στο App Store.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.