Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Υπ. Παιδείας: «Επανασχεδιάζει» τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Υπ. Παιδείας: «Επανασχεδιάζει» τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Επανασχεδιασμό του θεσμού των πρότυπων και πειραματικών σχολείων και επέκτασή τους στην επαγγελματική εκπαίδευση σχεδιάζει ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr.

Συγκεκριμένα, όπως περιλαμβάνει η εισηγητική έκθεση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2016, που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, προβλέπεται ο επανασχεδιασμός του θεσμού της αριστείας που είχε καταργήσει ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Στα επόμενα σχέδια του υπουργείου περιλαμβάνεται η θέσπιση 4ου έτους στα ΕΠΑΛ, η αυτονομία του Λυκείου, η δημιουργία νέων βιβλίων και προγραμμάτων σπουδών και η διασύνδεση των ερευνητιών φορέων με τον ιδιωτικό τομέα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.