Αρχική Famous Parents Υπ. Πατμάνογλου: «Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μια καινούργια οικογένεια στη γη»

Υπ. Πατμάνογλου: «Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μια καινούργια οικογένεια στη γη»

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς ο Υπάτιος Πατμάνογλου εξέφρασε όλα όσα νιώθει για το ερχομό της νεογέννητης κορούλας του κατά την έξοδο από το μαιευτήριο παρέα με τη σύζυγό του, Εμμανουέλα Βογιαντζή.

Η νεογέννητη κορούλα του ζεύγους γεννήθηκε 3.525 γρ. και 52 πόντους και όπως αποκάλυψε η μαμά μοιάζει πολύ στον μπαμπά της.

Μάλιστα, η τηλεοπτική εκπομπή "Αλήθειες με την Ζίνα" δημοσίευσε για πρώτη φορά  φωτογραφία του ζεύγους με τον νεογέννητο καρπό του έρωτά τους.

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μια καινούργια οικογένεια στη γη»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η γυναίκα του Υπάτιου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και το ζευγάρι αναχώρησε για το σπίτι του. Ο ευτυχής μπαμπάς Υπάτιος γεμάτος χαρά δηλώσε ότι : «Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι πολύ όμορφες. Νιώθω μια χαρμολύπη… Έχω τους δικούς μου ανθρώπους στον παράδεισο και μια καινούργια οικογένεια στη γη».

Το ζευγάρι μετά το μαιευτήριο θα πάει στα Μέγαρα, όπου μένουν οι γονείς της Έμμυς, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.