Αρχική Σχολή Γονέων Υπάρχει λόγος για επικοινωνία: Δωρεάν αξιολόγηση των γλωσσικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων των παιδιών

Υπάρχει λόγος για επικοινωνία: Δωρεάν αξιολόγηση των γλωσσικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων των παιδιών

speech therapy

Το Γραφείο Λογοθεραπείας LOGOCOMM παρέχει υπηρεσίες αξιολόγησης των γλωσσικών δεξιοτήτων και παρέμβασης, καθώς και συμβουλευτικής γονέων με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε οικογένειας. Το Γραφείο Λογοθεραπείας, που στεγάζεται σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζεται με ένα δίκτυο ειδικών προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης διάγνωσης και παρέμβασης.

Η λογοπεδικός Ιωάννα Καραβαγγέλη θα υποδεχτεί γονείς και παιδιά για μία αξιολόγηση των γλωσσικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Παρέχεται η δυνατότητα αξιολόγησης της αισθητηριακής λειτουργίας, της Πράξης, της αδρής/λεπτής κίνησης και των δεξιοτήτων γραφής, σε συνεργασία με την εργοθεραπεύτρια Μαρία Πρωτοπαππαδάκη.

Πότε: Σάββατο 7 Μαρτίου, μετά τις 10.00 π.μ.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα
2109210830/6974338847

Γραφείο Aνάπτυξης Λόγου και Επικοινωνίας
Ζαχαρίτσα 33, Κουκάκι, Αθήνα
210 9210830
6974338847
www.logocomm.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.