Αρχική InfoMommy Σχέσεις Υπάρχουν κάποιες Δευτέρες που θα μας κάνουν ν΄ αλλάξουμε τη ζωή μας

Υπάρχουν κάποιες Δευτέρες που θα μας κάνουν ν΄ αλλάξουμε τη ζωή μας

2014

Τι κοινό έχουν οι George Sorros, Charlize Theron, Al Gore, Alicia Keys, BillGates, Serena Williams  και πολλοί άλλοι  εξαιρετικά επιτυχημένοι άνθρωποι της εποχής μας με χιλιάδες άλλους «ανώνυμους» αλλά πολύ ευτυχισμένους και επιτυχημένους ανθρώπους;
Όλοι έχουν τον προσωπικό τους Life Coach.

Κι εσύ; Έχεις όνειρα που μένουν απραγματοποίητα; Δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι κάνεις. Ίσως είσαι στέλεχος, υπάλληλος, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, φοιτητής /τρια, νοικοκυρά, ιδιοκτήτης μια μικρής ατομικής εταιρείας. Ίσως δουλεύεις στην οικογενειακή επιχείρηση ή ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση τώρα.

Μήπως ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό η μια εναλλακτική καριέρα; Μήπως θέλεις ν ασχοληθείς με την πολιτική; Μήπως θέλεις να χάσεις κιλά, να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου; Αναζητάς κάτι καλύτερο χωρίς να μπορείς να το εντοπίσεις; Ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι πρέπει να κάνεις για να το αποκτήσεις αλλά δεν μπορείς να πειθαρχήσεις;
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις κι εσύ το Life Coaching και να διαπιστώσεις πως... ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αρκεί να ανακαλύψεις και να απελευθερώσεις τις δυνάμεις που έχεις κρυμμένες μέσα σου.

Όποιος /α κι αν είσαι, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, βρίσκεσαι εδώ γιατί ΘΕΛΕΙΣ να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια! Έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!
 

Μάθε τώρα τι μπορεί να σου προσφέρει το Life Coaching και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου στις coaching Mondays με τη Δρ Νάνσυ Μαλλιέρου και διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει!

www.lifecoachinggreece.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.