Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Υπάρχουν σεξουαλικές πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητες σύλληψης;

Υπάρχουν σεξουαλικές πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητες σύλληψης;

romantic-love-couple-hdΤα σπερματοζωάρια που απελευθερώνονται κατά την εκσπερμάτιση, φτάνουν στις σάλπιγγες μέσα σε λίγα λεπτά ανεξαρτήτως  σεξουαλικής στάσης απαντά ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Επίσης δεν υπάρχουν δεδομένα που να τεκμηριώνουν ότι ο οργασμός ή η παρατεταμένη ανάπαυση μετά τη συνουσία αυξάνουν την πιθανότητα σύλληψης. Κάποια λιπαντικά προϊόντα του εμπορίου, καθώς και άλλες ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση του κόλπου, όπως είναι το ελαιόλαδο, η βαζελίνη και το σίελο, θα πρέπει να αποφεύγονται για την περίοδο που το ζευγάρι προσπαθεί να συλλάβει. Υπάρχουν ωστόσο, κάποια προϊόντα που θεωρούνται ασφαλή, για αυτό καλό είναι να επισκεφθεί το ζευγάρι στον ιατρό του για περαιτέρω ενημέρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.