Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Υπερηφάνεια και Προκατάληψη, Ο μεγάλος Γκάτσμπυ, και Η κυρία Νταλογουέι κυκλοφορούν απ’ τις Εκδόσεις Μίνωας

Υπερηφάνεια και Προκατάληψη, Ο μεγάλος Γκάτσμπυ, και Η κυρία Νταλογουέι κυκλοφορούν απ’ τις Εκδόσεις Μίνωας

Οι εκδόσεις Μίνωας εγκαινιάζουν τη νέα σειρά παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας με 3 κορυφαία μυθιστορήματα:

  • Υπερηφάνεια και Προκατάληψη, Τζέιν Όστεν (α΄έκδοση 1813)

31200

  •  Ο μεγάλος Γκάτσμπυ, Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ (α΄έκδοση 1925)

31201

  • Η κυρία Νταλογουέι, Βιρτζίνια Γουλφ (α΄έκδοση 1925)

31202

Οι εκδόσεις μας, συνυφασμένες με την ποιότητα και τη λογοτεχνική αξία μιας εκδοτικής παραγωγής που καλύπτει πορεία 61 χρόνων, παρουσιάζουν μια νέα σειρά με αριστουργήματα που σημάδεψαν την ιστορία και την πορεία της λογοτεχνίας.

Στόχος μας είναι να φτάσουν σε ένα πιο διευρυμένο αναγνωστικό κοινό έργα υψηλής συγγραφικής αξίας, χωρίς περικοπές, άρτια μεταφρασμένα, με σύγχρονη, λιτή και κομψή αισθητική.

Η διαχρονικότητα των έργων αυτής της σειράς τα καθιστά κλασικά, καθώς διατηρούν ακέραια την αχλή του μεγαλείου τους, χωρίς να έχουν χάσει ίχνος από τη φρεσκάδα τους. Διεισδύουν βαθιά στον ανθρώπινο ψυχισμό μιλώντας πανανθρώπινα, ενώ τα ηθικά και φιλοσοφικά ζητήματα που πραγματεύονται παραμένουν εντυπωσιακά επίκαιρα.

Σας καλούμε σε ένα αναγνωστικό ταξίδι που θα ανταμείψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Η ποιοτική και καλαίσθητη έκδοση της σειράς αυτής αποτελεί την ιδανική πρόταση στην ανάγκη μας να επιστρέφουμε κάθε τόσο στους κλασικούς συγγραφείς κάθε εποχής, αντλώντας και ανασύροντας από τα έργα τους το απόσταγμα και της δικής μας ρευστής πραγματικότητας.

Τα 3 πρώτα βιβλία κυκλοφορούν τον Οκτώβριο του 2013 και η σειρά θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται, με ημερομηνία έκδοσης του επόμενου τίτλου τον Ιανουάριο του 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.minoas.gr 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.