Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Υπέροχα ρεσό με φρούτα για το εορταστικό τραπέζι!

Υπέροχα ρεσό με φρούτα για το εορταστικό τραπέζι!

1

Όμορφα, αρωματικά φρούτα μπορούν να μετατραπούν σε ρεσό και να μας δώσουν το φως και τη ευωδιά τους!

Ειδικά με τα πορτοκάλια, η προετοιμασία είναι παιχνιδάκι! Στύβουμε τα πορτοκαλιά μέχρι να εξαφανιστεί η σάρκα τους. Διαλέγουμε πορτοκάλια με χοντρή φλούδα και τοποθετούμε γαρύφαλλα καρφωμένα στην εξωτερική πλευρά και ένα κεράκι στην εσωτερική!

2

Αν θέλουμε να φτιάξουμε κανονικό κερί, που σημαίνει να βάλουμε φυτίλι και να καλουπώσουμε ένα κερί, έχει μια διαδικασία…

3

…μπορούμε όμως να την κάνουμε και με τον απλό τρόπο!

4

Αγοράζουμε φυτίλι με το μέτρο, το τυλίγουμε σε ένα μολύβι και το κρεμάμε κάθετα. Ρίχνουμε το υγρό κερί και περιμένουμε να στερεοποιηθεί αρκετή ώρα.

5

 Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με λεμόνια…

 

6.

…και να στολίσουμε το τραπέζι!

 

7

Δεν θα αφήσουμε τα μήλα έξω από αυτή την ιστορία.

Σκαλίστε τα μήλα και δημιουργήστε μια υποδοχή για να δεχθούν ρεσό. Καθώς θα ζεσταίνεται η μεταλλική βάση, θα ελευθερώνονται και αρώματα από τα μήλα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.