Υπέροχες προτάσεις παιδικών παιχνιδιών από το Alice on Board

New Toys Newsletter

Ο Νοέμβριος έχει μπει για τα καλά και για κάποιο περίεργο λόγο τα παιδικά party δίνουν και παίρνουν. Άσε που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ανάγκες για δώρα αυξάνονται. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το παρακάνουμε. Τα παιδιά θα εκτιμήσουν ότι και να τους προσφέρουμε αρκεί αυτό να γίνει με ενθουσιασμό και μπόλικη δόση αγάπης.

ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΤΩΝ
Για τη δική σας διευκόλυνση εδώ θα βρείτε μερικές όμορφες προτάσεις παιχνιδιών για παιδιά από 2 ετών. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι ενεργητικά με έντονη διάθεση διερεύνησης του κόσμου που τους περιβάλλει. Έχουν έντονη ανάγκη τα παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους με τα έντονα χρώματα, και τα σχήματα αλλά και τα παιχνίδια που προκαλούν το μυαλό τους όπως τα παζλ που απευθύνονται βέβαια στην ηλικία τους – παζλ με 35 και 100 κομμάτια δεν θα τους κεντρίσουν καθόλου το ενδιαφέρον τους εκτός και αν αποφασίσουν να τα …φάνε. Επίσης σε αυτή την ηλικία είναι σημαντική η βελτίωση και ενίσχυση των κινητικών τους ικανοτήτων που παιχνίδια όπως τα τουβλάκια σε διάφορα σχήματα, τα παζλ αλλά και τα παιχνίδια με σχοινιά είναι ιδανικά! Ωστόσο πολύ σημαντικό σε όλη τη διαδικασία του παιχνιδιού τους να είμαστε δίπλα και να τους ενθαρρύνουμε, να γελάμε και συνεχώς να τους μιλάμε.

PicMonkey-Collage1-647x323

1. Παιχνίδι ταξινόμησης Λιοντάρι 2. Παιχνίδι εκμάθησης αριθμών και σημάτων 3. Μαγνητικά ψάρια 4. Παιχνίδι δένω τα κορδόνια μου 5. Παζλ 3 επιπέδων Igloo

ΗΛΙΚΙΑ 3-5 ΕΤΩΝ
Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να γίνονται περισσότερο κοινωνικά και να αναπτύσσουν σιγά σιγά τη λογική σκέψη και την αιτιολογία. Παιχνίδια που ενισχύουν τη μίμηση, παζλ που τα βοηθούν σκεφτούν και να οδηγούν σε μία λογική συνέχεια αλλά και εικαστικά παιχνίδια που τους επιτρέπουν να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από τη ζωγραφική είναι τα κατάλληλα.

toys1-647x323

6. Soft Tea Set για τις μικρές μας φίλες από την Oscar&Ellen 7. Coloromy σελίδα διάστασης 1,80 μέτρα για ατελείωτη ζωγραφική 8. DJECO Παζλ Πειρατής 9. Παιχνίδι μίμησης Διάστημα από την Oscar&Ellen 10. DJECO δαχτυλομπογιές σε 6 υπέροχα έντονα χρώματα

ΗΛΙΚΙΑ 5-7 ΕΤΩΝ
Τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν κατακτήσει πολλές κορυφές. Η κίνηση, η ομιλία, η επικοινωνία τους έχουν πλέον σημειώσει καταπληκτικές επιδόσεις. Και τα παιχνίδια τους πλέον πολύ συχνά είναι ομαδικά όπως τα επιτραπέζια και φυσικά έχουν μία μεγάλη τάση προς τα παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας. Παιχνίδια που τους προσκαλούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους έργο που με επιτυχία θα το φέρουν εις πέρας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ηλικία διαδραματίζουν τα βιβλία που είτε θα τους διαβάσουμε εμείς, είτε θα ανατρέξουν εκείνα σε αυτά για να αποκτήσουν κάποια γνώση (σε μεγαλύτερες ηλικίες) είτε θα διαβάσουν μόνα τους.

toys2-647x323

11. Plus Plus παιχνίδι κατασκευών 12. Ζωγραφίζω τη γη από την εταιρεία Seedling 13. Διαβάζω το Διάστημα – H μαγευτική εξερεύνησή του, εκδόσεις Καστανιώτης 14. Κιτ με σφραγίδες και εικόνες Ιππότες, από την DJECO 15. Κρεμαστά αστέρια Kirigami

Τα παιδιά μας θα είναι πάντα χαρούμενα ότι και να τους προσφέρουμε και για αυτό είμαι απολύτως σίγουρη.

Αν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παιχνίδια που φιλοξενούμε στο Alice on Board, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 17/11 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό Toys112013 πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και να εξασφαλίσετε μία έκπτωση -10%.

VOUCHER CODE: KIDS112013