Αρχική Νέα Υπέροχη ιδέα! Με τη Nannuka, η ζωή με τα παιδιά γίνεται παιχνίδι!

Υπέροχη ιδέα! Με τη Nannuka, η ζωή με τα παιδιά γίνεται παιχνίδι!

Nannuka_ Αναζήτηση

Οι απαιτήσεις μιας οικογένειας με παιδιά είναι πολλές και οι περισσότεροι γονείς, προσπαθώντας να ισορροπήσουν μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού χρόνου, νιώθουν την ανάγκη βοήθειας κάποιου ειδικού που θα απασχολεί δημιουργικά ή θα φροντίζει τα παιδιά τους με ασφάλεια και επαγγελματισμό.
Την ανάγκη αυτή μοιράστηκαν τρεις νέες μητέρες, επαγγελματίες και bloggers που οραματίστηκαν, σχεδίασαν κι δημιούργησαν μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, τη Νannuka.gr, την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης ειδικών για παιδιά ηλικίας 0-16.

Με επαγγελματισμό, μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα, και υπευθυνότητα, οι τρεις γυναίκες έρχονται για να προσφέρουν λύση στην καθημερινότητα του σύγχρονου γονιού.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει. Πλέον κάθε μητέρα έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικούς που έχουν αξιολογηθεί από τη Nannuka και μπορεί να επιλέξει μόνη της τον ιδανικό βοηθό.

Nannuka_Front Page

Η διαδικασία είναι απλή. Ο γονιός:

  • Τσεκάρει τις ανάγκες της οικογένειας,
  • Διαβάζει πολλά βιογραφικά και αξιολογήσεις ειδικών,
  • Βλέπει επιτόπου τη διαθεσιμότητα τους και
  • Κλείνει άμεσα ραντεβού, είτε για εργασία είτε για συνέντευξη, την ώρα και στο χώρο που τον εξυπηρετεί

?

Οι ειδικότητες της Nannuka καλύπτουν ανάγκες σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης ενός παιδιού. Μπορεί κάποιος να βρει τη μαία και την βοηθό μητρότητας που θα διευκολύνει τη νέα μητέρα, τη βρεφονηπιοκόμο που θα φροντίσει το μωρό μέχρι την νηπιακή ηλικία, την νταντά που θα γίνει μέλος της οικογένειας, την babysitter που θα δώσει τη λύση σε ώρα έκτακτης ανάγκης, τον παιδαγωγό που θα συμβάλλει δημιουργικά και τον εκπαιδευτικό που θα μεταδώσει τη γνώση. Παράλληλα, ο γονιός μπορεί να αναζητήσει στην πλατφόρμα παιδοψυχολόγο, δασκάλους με εξειδίκευση στα αθλήματα, μουσικά όργανα, ξένες γλώσσες, βοηθό στα ταξίδια αλλά και δημιουργική απασχόληση για παιδικά πάρτυ.
Οι ειδικοί που φιλοξενούνται στη Nannuka διαθέτουν εξακριβωμένο προφίλ και το βιογραφικό τους είναι ελεγμένο από έμπειρη ομάδα ψυχολόγων. Η Nannuka όχι μόνο ελέγχει τη γνησιότητα του προφίλ του κάθε ειδικού αλλά δίνει και πρόσβαση σε αξιολογήσεις φίλων και γνωστών που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα μέσω Facebook. Έτσι, ο γονιός επιλέγει προσωπικά εκείνον που επιθυμεί, εύκολα και πάνω από όλα με ασφάλεια.
Και το καλύτερο! Η εγγραφή και η αναζήτηση του ειδικού γίνεται χωρίς καμία χρέωση.

Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εντός Αττικής. Σύντομα, όμως, η Nannuka θα καλύψει και την υπόλοιπη Ελλάδα με επόμενους άμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κρήτη.

www.nannuka.gr

www.facebook.com/nannuka.gr  | www.twitter.com/nannukagr 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.