Υποκλινόμαστε στον Dwayne «The Rock» Johnson που ταΐζει την σύντροφό του ενώ εκείνη θηλάζει

Ποιος δεν αγαπάει τον Dwayne «The Rock» Johnson;

Ο λόγος φυσικά για το διάσημο πρωταγωνιστή των ταινιών «Fast And Furious» με τους τεράστιους μυς αλλά και την καρδιά μικρού παιδιού που πριν λίγο καιρό η φωτογραφία του με τη νεογέννητη κόρη του Tiana Gia έγινε viral και το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους μπαμπάδες «Ευλογημένος και περήφανος που φέρνω άλλο ένα δυνατό κορίτσι σε αυτόν τον κόσμο» έκανε το γύρο των social media.

Ο ηθοποιός κατάφερε να γίνει πάλι θετικό παράδειγμα για τους μπαμπάδες με τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε όπου τον δείχνει να ταίζει τη γυναίκα του ενόσω εκείνη θηλάζει τη κορούλα τους.

Η τρυφερή φωτογραφία που τον δείχνει να ταΐζει την σύντροφό του ενώ εκείνη θηλάζει

Στη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε ο διάσημος ηθοποιός και πανευτυχής μπαμπάς ταΐζει τη σύντροφό του Lauren ενώ εκείνη θηλάζει την νεογέννητη κόρη τους. Το μήνυμα που συνόδευσε αυτή τη φωτογραφία είναι εξίσου χαριτωμένο και αποδεικνύει ότι όταν οι μπαμπάδες θέλουν, μπορούν να κάνουν το έτερό τους ήμισυ να νιώθει ευτυχία που ένωσαν τις ζωές τους και έγιναν γονείς.  «Θα αναλάβω εγώ αυτή τη δουλειά! Η μαμά έχει τα χέρια της γεμάτα, φροντίζοντας/ ταΐζοντας την μικρή Tia, οπότε εγώ δίνω στη μαμά το φαγητό της. Ευχαρίστησή μου. Τόσος σεβασμός σε εκείνη και όλες τις μαμάδες εκεί έξω που κάνουν διάφορα. Μόλις προσγειώθηκα και φροντίζω όλα μου τα κορίτσια να είναι τακτοποιημένα. Τώρα πρέπει να ικανοποιήσω και τη δική μου όρεξη…Iron Paradise, σου ‘ρχομαι», έγραψε στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Η ανάρτησή του προκάλεσε για ακόμη μια φορά κύμα συγκίνησης στους εκατομμύρια followers του, ανάμεσά τους και πολλές μητέρες, με τους χρήστες να του στέλνουν μηνύματα όπως, «Σεβασμός! Αυτή η φωτογραφία λέει πολλά για σένα».

Τελικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο The Rock είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς στον κόσμο και αξίζει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μπαμπάδες.