Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Υποψιάζεστε ότι το παιδάκι σας παρουσιάζει δυσκολίες λόγου και επικοινωνίας; Κλείστε ραντεβού στο τμήμα αναπτυξιακής παιδιατρικής του ΙΑΣΩ Παίδων

Υποψιάζεστε ότι το παιδάκι σας παρουσιάζει δυσκολίες λόγου και επικοινωνίας; Κλείστε ραντεβού στο τμήμα αναπτυξιακής παιδιατρικής του ΙΑΣΩ Παίδων

1653569_627640347306487_809300453_nΜε αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας (6 Μαρτίου 2015), το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης διάρκειας μιάμισης ώρας σε Εξειδικευμένη Αναπτυξιολόγο στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γονιών για τις δυσκολίες λόγου-ομιλίας-επικοινωνίας που μπορεί να αντιμετωπίζει το παιδί τους.

Τα παιδιά μπορεί να αντιμετωπίζουν:
Δυσκολίες στην άρθρωση
Καθυστέρηση της ομιλίας
Διαταραχή ροή της ομιλίας (τραυλισμό)
Συνοδά επικοινωνιακά ελλείμματα

Το τμήμα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του ΙΑΣΩ Παίδων ασχολείται με τη διάγνωση και την παροχή εξειδικευμένης παρέμβασης σε παιδιά με:

Καθυστέρηση λόγου
Γλωσσικές διαταραχές
Διαταραχές συμπεριφοράς
Αυτιστικού τύπου διαταραχές
Διάσπαση προσοχής ή/και υπερκινητικότητα
Νοητική υστέρηση
Διαταραχές κινητικών δεξιοτήτων
Αναπτυξιακά προβλήματα παιδιών με προωρότητα
Αναπτυξιακά προβλήματα παιδιών με χρόνια νευρολογικά νοσήματα
Ευφυή/χαρισματικά παιδιά

Ο Ειδικός-Επιστημονικός Υπεύθυνος Αναπτυξιολόγος μαζί με μία ομάδα ειδικών προσεγγίζουν διαγνωστικά το παιδί και την οικογένεια του. Η ομάδα ειδικών στελεχώνεται από:

Λογοθεραπευτή
Εργοθεραπευτή
Ειδικό Παιδαγωγό
Ψυχολόγο
Επίσης, συνεργάζεται με τις ακόλουθες παιδιατρικές ειδικότητες: Παιδονευρολόγο, Παιδοψυχίατρο και Κλινικό Γενετιστή.

Βασική αρχή λειτουργίας του τμήματος είναι η προσέγγιση και υποστήριξη του παιδιού αλλά και της οικογένειας καθώς και η συνεργασία με ομάδα έμπειρων ειδικών, για μία πλήρη και αποτελεσματική διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση.

Η προσφορά ισχύει από 6 έως και 13 Μαρτίου 2015 για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 (όλο το 24ωρο) & 210 6383917 (09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.