Αρχική Γωνιά του μαθητή Υποψιάζεστε ότι το παιδί σας έχει μαθησιακές δυσκολίες; Ελέγξτε το με δωρεάν διάγνωση στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Υποψιάζεστε ότι το παιδί σας έχει μαθησιακές δυσκολίες; Ελέγξτε το με δωρεάν διάγνωση στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε το παιδί σας ότι παραμελεί τις εργασίες του, ότι βαριέται να διαβάσει και κυρίως ότι «δεν παίρνει» τα γράμματα! Οι μαθησιακές δυσκολίες μπορεί να κάνουν και το πιο απλό μάθημα, βάσανο για το παιδί σας και τη διαδικασία της μάθησης πραγματικό εφιάλτη. Δυσκολίες στην γραφή, στην ανάγνωση, στην ορθογραφία και στα μαθηματικά ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό μαθητών και αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα και έγκυρα, οι αρνητικές επιπτώσεις στην σχολική επίδοση, στην αυτοεκτίμηση και στον ψυχισμό του παιδιού μπορεί να είναι μεγάλες.

Στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. γνωρίζουν πως η έγκαιρη διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για την σωστή και εποικοδομητική παρέμβαση και γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουν σε κάθε μαθητή, μια Δωρεάν εκτίμηση των μαθησιακών ικανοτήτων του, με την χρήση εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαλείων! Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί σας να αντιμετωπίσει τυχόν δυσκολίες στη μάθηση, να βελτιώσει την σχολική του επίδοση και κατ’ επέκταση την εικόνα που έχει για τον εαυτό του, μετατρέποντας το σχολικό περιβάλλον σε χώρο ξεγνοιασιάς και απόλαυσης!!!

Στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. δέχονται παιδιά Δωρεάν, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

Για ραντεβού επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Τηλ. 215 5151681 - κιν. 6936 504508

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Κηφισίας 38 (απέναντι απο το President)
5 λεπτά απο το μετρό Αμπελόκηποι - Αθήνα
215-5151681 - κιν.6936-504508


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.