Αρχική Νέα Υπόθεση Μπεν: Ο γιος του βασικού υπόπτου υποβλήθηκε κρυφά σε τεστ DNA

Υπόθεση Μπεν: Ο γιος του βασικού υπόπτου υποβλήθηκε κρυφά σε τεστ DNA

Νέος κύκλος ερευνών από Άγγλους ερευνητές ξεκινά στην Κω, ύστερα από την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα να συνεθλίβη από εκσκαφέα.

Ο οδηγός του εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και την ταφή του μικρού Μπεν, ενώ ο γιος του Βαλάντης αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε κρυφά σε εξέταση DNA για να αποδειχθεί ότι δεν ήταν το χαμένο παιδί.

«Δεν θα έβλαπτε μυρμήγκι, πόσο μάλλον ένα μικρό παιδί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου ζήτησαν να κάνω τεστ DNA. Φυσικά και δεν είμαι ο Μπεν. Πριν από λίγα χρόνια οι εισαγγελείς μου είχαν ζητήσει δείγμα και είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό», αποκαλύπτει ο Βαλάντης ο οποίος τη χρονιά της εξαφάνισης ήταν 2 ετών, και συνεχίζει:

«Ο πατέρας μου είχε καταθέσει τι έκανε την ώρα που εξαφανίστηκε ο Μπεν. Έμεινε μέχρι αργά το βράδυ για να βοηθήσει στις έρευνες των αρχών. Βοήθησε την αστυνομία ακόμα και όταν δεν ήταν καλά στην υγεία του. Δεν πρέπει να τον κατηγορούν για τίποτα, ειδικά τώρα που έχει πεθάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επαναφέρουν στο προσκήνιο κάτι που έχει ξεκαθαριστεί πριν από πολλά χρόνια».

Από την πλευρά της η μητέρα του άτυχου Μπεν δήλωσε στη Dailymail: «Δεν είχα ιδέα ότι είχε συμβεί αυτό. Είναι πολύ παράξενο. Είμαι πολύ μπερδεμένη ως προς το γιατί ήθελαν να το ελέγξουν. Τι τους έκανε να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ο Μπεν; Στο πέρασμα των χρόνων έγιναν πολλά τεστ DNA αλλά δεν ήξερα για αυτό».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.