Αρχική InfoMommy Νέα Υποβάλετε δηλώσεις μέχρι 30/6 - Δεν θα υπάρξει παράταση

Υποβάλετε δηλώσεις μέχρι 30/6 - Δεν θα υπάρξει παράταση

φορολογική δήλωση E1Να σπεύσουν άμεσα για την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων καλεί το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογούμενους, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει παράταση πέραν της δεδομένης προθεσμίας της 30ης Ιουνίου.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο τις τελευταίες ημέρες για την πιθανότητα να δοθεί παράταση στην υποβολή των δηλώσεων, διέψευσε μάλιστα τις σχετικές πληροφορίες.

«Το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τους φορολογούμενους να σπεύσουν και να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση εντός των υπαρχουσών προθεσμιών, δηλαδή έως τις 30 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 3 εκατομμύρια δηλώσεις και εκκρεμούν ακόμη περίπου 2,8 εκατομμύρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Βέβαια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να δοθεί παράταση στην υποβολή των δηλώσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.