Αρχική Διάφορα Υποχωρεί ο χιονιάς- Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή

Υποχωρεί ο χιονιάς- Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή

xioni-sxolioΛιγότερα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, καθώς η κακοκαιρία σταδιακά υποχωρεί σε πολλές περιοχές της χώρας. Από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις προκύπτει η παρακάτω εικόνα:

Ανατολική Αττική

Με ανακοίνωσή της περιφέρειας Αττικής γίνεται γνωστό ότι με αποφάσεις των Δημάρχων και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, αύριο Παρασκευή 9/1/2015 θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

Στον Δήμο Αχαρνών: το 28ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Στρατοπέδου Καποτά), το 19ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Πανόραμα), καθώς και τα σχολεία που βρίσκονται στους οικισμούς Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, τα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. λόγω παγετού κατά τις πρωινές ώρες.

Δήμος Έδεσσας

Με απόφαση Δημάρχου Έδεσσας τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Έδεσσας στις 9 Ιανουαρίου 2015, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα, λόγω αυξημένου ψύχους.

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου, θα ανοίξουν στις 9:00 και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00.

Κρήτη

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, γίνεται γνωστό από το δήμο Μαλεβιζίου ότι αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται στον Κρουσώνα. Τα υπόλοιπα σχολεία, θα λειτουργήσουν κανονικά. Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου. Την αναστολή λειτουργίας σχολείων και για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 αποφάσισε ο Δήμος Σητείας, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων. Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν το Νηπιαγωγείο Ζήρου, το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων και το Γυμνάσιο Χανδρά.

Λέσβος -Κυκλάδες

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2015.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.