Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Υπουργείο Παιδείας: Η δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό εμπόδιο για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών

Υπουργείο Παιδείας: Η δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό εμπόδιο για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών

ImageHandlerΛόγω της γειτνίασης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού με πολλά σχολεία, η δίκη της Χρυσής Αυγής θα δημιουργήσει προβλήματα στις Πανελλαδικές αν πραγματοποιηθεί στον συγκεκριμένο χώρο, εκτιμά το υπουργείο Παιδείας.

Κοντά στις φυλακές, όπου έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, βρίσκονται έντεκα σχολικές μονάδες και δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών.

«Με δεδομένο με ότι η εν λόγω δίκη αναμένεται αφενός να διαρκέσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αφετέρου να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολιτών, οργανώσεων, συλλόγων, δημοσιογράφων κ.ά., είναι προφανές ότι θα προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε σχολεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και μάλιστα την περίοδο προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης.

«Ως εκ τούτου, αμφότεροι οι υπουργοί ευελπιστούν ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και οι δικαστικές Αρχές θα σταθμίσουν τους παραπάνω παράγοντες και θα επιλέξουν κάποια άλλη δικαστική αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης» καταλήγουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.