Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε όλες τις δομές Ειδικής Αγωγής

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε όλες τις δομές Ειδικής Αγωγής

Νέες διευκρινίσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού δίνει το Υπουργείο Παιδείας Σε διευκρίνιση της Εγκυκλίου που έχει εκδώσει το Υπουργείο Παιδείας με τίτλο «Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016», επισημαίνεται από το Υπουργείο ότι η πρόσληψη αφορά όλες τις δομές Ειδικής Αγωγής και συγκεκριμένα σε ΣΜΕΑΕ ,ΚΕΔΔΥ , ΕΔΕΑΫ καθώς και στην παράλληλη στήριξη μέσω του προγράμματος « Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες » ,με τις προβλεπόμενες ανά περίπτωση ειδικότητες σύμφωνα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.