Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Υπουργείο Παιδείας: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για "παρατυπίες" στην Τράπεζα Θεμάτων

Υπουργείο Παιδείας: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για "παρατυπίες" στην Τράπεζα Θεμάτων

loverdosΟ Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος απέστειλε μηνυτήρια αναφορά – καταγγελία στον Εισαγγελέα Πρωτόδικων Αθηνών για την πλήρη διερεύνηση και εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασιών προς απόδοση τυχών ποινικών ευθυνών, σχετικά με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

Η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε με επιστολή της στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, επικαλούμενη δημοσίευμα ιστοσελίδας, είχε καταγγείλει «παραχάραξη ενδοσχολικών διαδικασιών» και πιο συγκεκριμένα για «την διαδικασία που αφορά την εξέταση μαθημάτων με βάση την Τράπεζα Θεμάτων».

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπέβαλε τη μηνυτήρια αναφορά στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του, με γνώμονα την προτεραιότητα διατήρησης του αδιάβλητου και αξιοκρατικού χαρακτήρα όλων των εξετάσεων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και λόγω της ανάγκης αποτροπής οποιασδήποτε διατάραξης του ενδεδειγμένου κλίματος στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν επίσης η αλληλογραφία της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως και δημοσιεύματα σχετιζόμενα με το εν λόγω θέμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.